Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Bekijk eerst het overzicht van alle deals in Waterland. Klik vervolgens op de deal die je leuk lijkt. Zo vind je meer informatie over de deal, zoals een omschrijving van het aanbod, de aanbieder, de looptijd van de veiling, de waarde en natuurlijk de korting.


Heb je jouw perfecte deal gevonden? Klik dan op ‘Koop Nu’. Dan staat de deal automatisch in je winkelmandje. Vervolgens doorloop je de stappen. Betalen doe je veilig en gemakkelijk via iDeal. Als je betaling gelukt is, verschijnt er een bevestiging op je scherm. Daarna ontvang je direct een e-mail met jouw kortingsvoucher(s). Op deze voucher staat een unieke kortingscode, waarmee je van jouw deal gebruik kunt maken.


Stap voor stap

  1. Kies jouw deal

  2. Log-in of vul je gegevens in

  3. Selecteer het aantal vouchers dat je wilt kopen

  4. Betaal veilig en gemakkelijk via iDeal

  5. Ontvang jouw vouchers direct in je mailbox


Let op: Vanwege de populariteit van onze partners kan het zijn dat je vooraf moet reserveren. Dat staat dan altijd in de e-mail met jouw voucher(s) vermeld. Reserveren doe je in ons reserveringssysteem.


Op ons platform verzamelen we iedere dag nieuwe acties en lokale aanbiedingen voor jou. Zo kun je kennismaken met de beste West-Friese ondernemers. Je kunt onze kortingsvouchers ook aan iemand anders kado doen. Bijvoorbeeld om samen je vrienden of collega's te genieten van verrassende uitjes in de regio. Er verschijnt dagelijks een nieuwe deal. Hou onze website dus in de gaten.


Wil je geen deals missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en je ontvangt met de nieuwste aanbiedingen direct in je mailbox. Wel zo handig!Bekijk hier alle deals op de kaart


Copyright © 2018